zaterdag 17 mei 2014

Een nieuwe look en meer

Zo, dát is lang geleden! Ik ben druk geweest met familiedingetjes maar ook vooral met de toelating op de HKU. Helaas ben ik niet aangenomen maar ik heb er nog drie te gaan dus we gaan vrolijk verder! Het was voor fotografie, dat hadden jullie vast niet gedacht haha. Omdat ik zolang niets gepost heb, heb ik een driedubbele vandaag. Binnenkort komt er ook meer over Berlijn want daar heb ik nog genoeg leuke dingen van. Voor nu wil ik graag een serie laten zien die ik onder andere mee heb genomen naar de HKU. Het is een shoot van een tijd geleden met Nicolien maar ik vond de foto's zo mooi en zag ineens dat ze mooi in een verhaal passen, dus heb er een serie van gemaakt. Ik heb geen flauw idee waarom twee van de vier ineens grijs zijn op de achtergrond maar bedenk ze wit en je hebt het goede beeld voor je:

Verder heb ik ook een mini make-over ondergaan!
Van mezelf heb ik bruin haar. Voor de mensen die dat niet weten, een beetje donkerbruin met hoogstens een kastanjebruin verfje erin. Nu was ik dat zat. Een half jaar geleden heb ik mijn haar van tot over mijn schouders zo kort geknipt als nu en nu ben ik het erg snel zat! Je kunt zo natuurlijk niet afwisselen tussen staart en knot en los en vlechtjes enzovoort.. De enige optie die ik stiekem ook erg leuk ben gaan vinden is het kleuren. Zoals ik hier eerder al zei heb ik het tot nu toe alleen kastanjebruin geverft (nouja, een beetje roder wel dan een kastanje eigenlijk) maar ik wilde wel iets 'gedurfder' dit keer dus ik printte een plaatje uit, gaf mezelf een schop en stapte op de fiets naar de kapper. Het is ZO rood geworden! Het grappige vind ik dat het in elk licht weer een ander kleurtje heeft, in de zon geef ik haast licht en is het meer tegen oranje terwijl het als ik binnen ben meer bordeauxrood is. In elk geval verveeld dit kleurtje niet snel! Voor jullie beeld heb ik er even een foto van gemaakt:


Wat vinden jullie ervan (afgezien van mijn arrogante gezicht haha!)? Er zit hier ook nog mooi wat verf op mijn huid maar dat mag de pret niet drukken.

Ook heb ik woensdag weer leuk geshoot! Dit keer met Charley. Omdat ik alvast wat fotootjes bewerkt heb, wil ik er één laten zien:


Ik vind de sfeer zelf heel gaaf geworden, hopelijk jullie ook.
Nou, als ik de post nog langer maak wordt het natuurlijk een beetje onoverzichtelijk dus de volgende post gaat weer fijn over het mooie stadje Berlijn. Tot dan!

2 opmerkingen: