dinsdag 29 juli 2014

Life change


Het leek me leuk om jullie een kijkje in mijn hoofd te geven vandaag.

Ik moet zeggen dat deze titel wel erg heftig klinkt, maar het valt allemaal wel mee. Hoewel er voor mij persoonlijk wel wat grote veranderingen komen is het bijvoorbeeld vrij normaal dat je gaat studeren. Ik ben echter al 22, en mijn meeste vrienden en vriendinnen zijn er (net) klaar mee. Duidelijk dus dat ik overal wat minder snel mee ben, maar beter laat dan nooit toch? Ik deed er gewoon een paar jaar langer over om uit te zoeken wat ik nou ècht wilde. Eerst was dat naar mijn idee Fashion Design, daarna Fotografie maar nu gaat het toch maar worden wat ik van jongs af aan al doe: schrijven oftewel Journalistiek! Ik heb er zo ontzettend veel zin in, maar het zal wel even wennen zijn om weer in de schoolbanken te zitten na een jaar (vrijwel) niets en de twee jaar daarvoor letterlijk rondgevlogen te hebben op de kunstacademie, da’s toch wel een beetje andere koek dan met pen en papier op je stoel achter je bureau blijven zitten. Ik ben heel benieuwd hoe dit me afgaat straks!

Omdat ik naast de studie en andere belangrijke dingen niet zo heel veel tijd meer over ga hebben denk ik, helemaal omdat ik natuurlijk allereerst mijn hersenen opnieuw moet leren functioneren, heb ik besloten om even te stoppen met fotografie. Niet helemaal hoor, dat nóóit. Maar voor nu, dit jaar in elk geval even wel. Voor de zomer heb ik nog wat leuke projectjes liggen maar daarna gaat de stop er even op. In plaats van fotografie ga ik me meer richten op muziek. Ook ontzettend leuk en een grote hobby van me. Omdat ik inmiddels heb gemerkt dat dingen half/half doen niet werkt, heb ik besloten om nu in plaats van fotografie even vol te focussen op het schrijven en maken van muziek. Naast de studie natuurlijk, die komt op de eerste plaats. Denk ik.

Eigenlijk verteld dit stukje tekst jullie dus ook dat het eerste woordje in mijn omslag niet meer klopt komend jaar. Er zal geen, of in elk geval heel weinig, fotografie langs gaan komen.

Misschien ga ik zelfs wel omschakelen en mijn muzikale dream met jullie beleven, deze blog gaat immers over mij dus als ik verander doet de blog dat ook!


Mocht je nou niet zo van muziek houden en meer van foto’s, blijf dan toch nog even plakken want er staan zoals ik al zei nog een aantal dingen op de planning die heel tof gaan worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten