donderdag 27 maart 2014

De beruchte bikini-body

Hoe grappig, heb ik gister een recept geplaatst, praat ik vandaag over afvallen.
Sommige van jullie zullen het wel weten maar sinds een paar maanden ben ik hard bezig aan de bikini-body! Ik zei het elk jaar weer tegen mezelf: Annemieke, doe nou eens wat. Maar ik bleef denken 'volgend jaar kan het ook, ik zwem dit jaar wel wat minder.' Tot ik afgelopen zomer bijna niet meer wilde zwemmen omdat ik me niet zeker genoeg voelde: tijd voor verandering. Ik ben echt niet te dik, dat weet ik zelf ook, maar zoals (bijna) alle vrouwen ben ook ik niet tevreden over mijn lichaamsbouw. Ik zeg nu trouwens wel dat ik 'hard bezig ben', maar ik doe tot nu toe juist m'n best me zo min mogelijk in te spannen en toch zoveel mogelijk resultaat te behalen. Mijn luiheid neemt dan toch wel extreme vormen aan merk ik. Ik eet tegenwoordig vooral pure producten, drink alleen water en (groene) thee en als tussendoortjes neem ik vooral fruit in plaats van snoep en koek, ik moet wel zeggen dat dit laatste me tegenwoordig wat lastiger valt maar ik doe nog steeds erg m'n best. Inmiddels ben ik ook al zo'n zes kilo afgevallen maar eigenlijk mag er niet meer af. Helaas heb ik alleen nog niet de bouw die ik graag wil, dus er zit niets anders op dan spieren op te gaan bouwen en vet af te breken en tegelijk dus verder geen gewicht te verliezen. Ik zou toch echt in de benen moeten.. Vandaag heb ik eens druk gekeken hoe en wat en ik kwam op dit ideale plan uit:


Ik scoorde het op www.blogilates.com, ze hebben ook per maand een kalender maar om te beginnen met de 'beginnersversie' leek me wel zo veilig voor mijn luie spiertjes. Wel moet ik zeggen dat de sportkleding die ze daar verkopen ook wel aantrekkelijk is, dan gaat mijn fashiongevoel toch ook weer opspelen en misschien is het dan zelfs nog mogelijk dat ik werkelijk ga genieten van de work-outs! Zondag ga ik beginnen aan dag 1 zodat mijn rustdagen lekker op zaterdag vallen, de enige ochtend dat ik uit kan slapen omdat ik dan de hond niet uit hoef te laten haha, dus dat wordt extra genieten. Ik hou jullie op de hoogte, dus als je lang niets hebt gelezen en zelfs na 28 dagen nog geen enthousiaste, fanatieke Annemieke hebt gezien/gelezen of gehoord ben ik er stiekem mee gestopt en zwijg ik erover in de hoop dat niemand het zich nog herinnert.

2 opmerkingen:

  1. Oeh, ik ben ook opzoek naar een nieuwe work-out. Zal hier ook eens in verdiepen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel leuk! ik ben hier ook ooit eens een keer mee begonnen, maar ik kwam niet veder dan dag 2. Het is een best hoog niveau voor een beginner, goodluck!

    xx esmeevandijk.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen