dinsdag 4 maart 2014

Sunshine in a bottle II

Zo, daar was ze weer!
Voor de mensen die mijn leven enigszins interessant denken te vinden is het bekend dat ik eerder een andere blog had: Sunshine in a bottle. Deze blog is een soort rebirth daarvan alleen dan met wat meer dagelijkse dingen en niet alleen creatieve poespas (wel veel natuurlijk) maar ook hersenspinsels en andere belevenissen.
Het reanimeren van mijn andere blog leek me iets teveel van het goeie en op deze manier kan ik het ook een stuk gemakkelijker in het Nederlands houden want buitenlandse fans heb ik (há!) toch niet en mijn Engels, tja, dat is nou ook niet je-van-het.
Deze blog heeft zoals je ziet een heuse Franse titel. Weer 'zonneschijn in een flesje' maar dan in het Frans. Niet dat ik zo internationaal ben, juist absoluut niet! Maar gewoon omdat het kan. Oja en het rijmt leuk.

Het leven is al zo vluchtig, en door wat dingen hier te delen kan ik het nét wat langer vasthouden. Een soort dagboek dus, maar dan niet elke dag.
Te beginnen met vandaag. Ik heb heerlijk gedaan waar 80% van mijn leven tegenwoordig uit bestaat: foto's bewerken! Een tijdje geleden had ik de eer om de prachtige Iris van der Sluis te shooten, en omdat zij een hele 'zachte' uitstraling heeft zijn het ook zachte, haast poëtische beelden geworden. Net even wat anders dan ik normaal doe en daarom juist leuk, vind ik. Er komt snel meer maar hier vast een voorproefje:

 Wat een talentje hè?

2 opmerkingen:

  1. Hele mooie foto's! Ik zag je blog verschijnen op the bloggerslist en ik werd meteen nieuwsgierig. Ik ga je volgen want ik ben erg benieuwd naar meer!

    Liefs,
    Jessica / www.jessicavdmark.nl

    BeantwoordenVerwijderen