maandag 10 maart 2014

Fotobom: Lisette

En wat was het weer een héérlijk weer vandaag!
Ik heb lekker buiten gezeten, maar ben uiteraard ook gelijk met de foto's van gisteren aan de slag gegaan want die waren zo mooi geworden.
Voor nu wil ik jullie graag de foto's van een tijdje geleden laten zien. Ik had het er al kort over in mijn post van gisteren want ook daar heb ik, net als gisteren, met tegenlicht gewerkt.
Daniëlle had voor haar opleiding als styliste een foto nodig waarbij ze een luchtjesreclame moest verbeteren en zij had voor Nina Ricci gekozen. Niet zo slim, want probeer die reclame maar eens te overtreffen haha! Ze kwam zelf met het idee om er een levitation van te maken (het laten lijken alsof het model zweeft) en door dat te doen is het toch wel erg gaaf geworden vonden we zelf. Haar zusje, Laura, heeft de make-up verzorgd dus model Lisette zag er prachtig uit. Dit was het eindbeeld van de levitation:


Al zeg ik het zelf, we hebben er wel wat moois van gemaakt toch?
De rest van de shoot was ook door het mooie licht al gauw goed dus ik wil graag wat meer met jullie delen:                                          

De shoot van gisteren is een beetje op dezelfde manier gegaan, maar net wat meer zomers en fashion-achtig. Ik laat jullie die ook snel zien! En nu maar hopen dat het morgen weer zulk lekker weer wordt, ik kan er wel aan wennen..

3 opmerkingen: