donderdag 6 maart 2014

To-do lijstjes

Het was weer vroeg dag vanochtend voor mijn doen. 8 uur mocht ik eruit. Ik mag heeelemaal niet klagen aangezien de wekker van de rest hier in huis rond 6 uur gaat maar toch, wat zelfmedelijden troost me soms. Na een frisse ochtendwandeling met de hond, ging ik naar boven om me op te frissen. Ik loop eigenlijk in één keer door als ik beneden kom. Met mijn mooie 'just-out-of-bed-look' die, dat weet ik zelf ook, niet allercharmantst is. Ik vraag me wel eens af wat de buurt denkt als ik langs wandel..
Maar goed, ik kwam boven om me op te frissen en zag aan mijn 'rommelmuur' (mijn muur met leuke dingen, concertkaartjes, reistickets enz.) mijn to-do lijstjes hangen.


Het leek me leuk om deze met jullie te delen, dat geeft me een extra stimulans ze te halen. Het zijn kleine lijstjes met makkelijk te behalen doelen voor elke maand waar ik dit jaar mee begonnen ben. Als ik niet uitkijk ben ik vooral bezig met foto's en verlies ik andere dingen uit het oog. Ik heb duidelijk wat sturing nodig dus die briefjes zijn ideaal. Dit waren de afgelopen twee maanden:


Februari was duidelijk wat minder geslaagd. Heel wat meer kruisjes dan de maand ervoor! De komende maand ziet er zo uit:


Vanavond gaat de eerste keer koken van deze maand gebeuren, dus als het wat wordt (haha, ik moet het nog zien) hebben jullie morgen een receptje! En omdat de zon schijnt vind ik het reden genoeg voor een voorjaarsschoonmaak, dus hopelijk kan ik vanavond het eerste vinkje zetten.

1 opmerking: