zondag 9 maart 2014

Zon, zand en foto's


Wauw wat een heerlijk weertje was het vandaag zeg! Ik heb er even dankbaar gebruik van gemaakt. Toen ik deze week hoorde dat het zulk weer zou worden heb ik gelijk een idee bedacht en een team verzameld voor een mooie shoot. Twee weken terug heb ik foto's gemaakt met tegenlicht (gaan jullie nog zien!) en daar wilde ik graag op verder dus ik had wat plaatjes verzameld die ik eerder op die manier had gemaakt zodat het team een beetje wist wat ik bedoelde:


Ik zette een oproepje op Facebook, men wat is dat toch ideaal, en had al gauw wat reacties. Als model koos ik Shanine en visagiste Meltem wilde ons ook graag helpen dus dat ging sowieso goed worden!
Het leek me mooi om naar de hei te gaan, als je zo dicht bij de Veluwe woont als ik moet je daar natuurlijk gebruik van maken, het zit vol met mooie locaties.


We vonden een handige picknicktafel, en stalden daar alle spullen uit. De visagiste ging gelijk aan de slag. Er keken wel een aantal mensen wat gek, en we kregen wat vragen maar we gingen vrolijk verder, haha.


Na een lange, warme en vooral gezellige middag shooten waren we allemaal bekaf maar voldaan. Ik ga vanavond lekker met de voetjes omhoog en rustig beginnen met bewerken, alvast een voorproefje:


Ik hoop dat jullie ook lekker van het weer hebben genoten!

2 opmerkingen: